Pe 5 și 6 octombrie 2017 în Parcul Solar Icpe a avut  loc ediția cu numărul 12 a ‘Electric Vehicles International Conference and Show — EV2017. Cele doua componente ale evenimentului, CONFERINȚA ȘTIINȚIFICĂ și EV SHOW au prezentat cele mai noi informații și tehnologii ale momentului.

Din 2001 expoziția a crescut de la ediție la ediție alături de industria de vehicule electrice. Astfel, în 2017 a avut loc cel mai mare eveniment de mobilitate electrică din România cu mașini electrice și hibride, bărci, biciclete, scutere și gadgeturi electrice, conversii de mașini, infrastructură și car sharing, software și aplicații, componente și inginerie.

Vizitatorii au avut ocazia să vadă noile modele electrice Smart ForTwo și ForFour, Renault TWIZY, Zoe și Kangoo, Mitsubishi Outlander PHEV, BMW i3 precum și solutiile de incarcare oferite de compania noastra, Evgo.

Suntem mandri de participarea noastra la acest eveniment, prin intermediul caruia am reusit sa prezentem, in timp real, performantele sistemelor noastre de incarcare automobile electrice.