Statie incarcare auto electrice 2*22kW

Statie de incarcare destinata incarcarii normale cu energie electrica a autovehiculelor full electric sau Hybrid Plug-in in curent alternativ AC monofazat/trifazat. Sistemul este compus din statia principala de incarcare prevazuta cu o priza Tip 2 standard IEC 62196-2 sau cu  2 cabluri conexiune autovehicul de 4m cu conector Tip2.

Sunt statii de incarcare normala cu putere de 2 x 22Kw /iesire dotate standard cu card RFID pentru pornirea statiei si ecran LCD care afiseaza : costul pentru energia consumata, timpul de incarcare, cantitatea de energia consumata, codurile de eroare pentru eventualele defectiuni. Optional pot fi furnizate module de comanda la distanta pentru Wi-Fi sau GSM.

Statiile au nivel de protectie IP 65. Au un design modern si dețin funcții speciale de protecție astfel la orice inclinare a statiei mai mare de 30° fata de pozitia orizontala sau verticala, este intrerupta automat alimentarea cu energie a statiei.

  • Statie AC 44 Kw (2×22 Kw) : incarcare simultana, timp de incarcare 3 – 4 ore; pana la 100% din capacitatea acumulatorilor.