Statie de incarcare autobuze transport urban DC 60 kW – 320 kW

EVGO Green Motion » Statii de incarcare pentru transport urban

EVGO XXX/750K este o statie de incarcare DC de inalta tensiune dedicata pentru incarcarea rapida a autobuzelor si autocamioanelor electrice. Modulul de incarcare este de eficienta inalta cu trei niveluri de putere setate software si control digital. Echipamentul este asistat de un modul de monitorizare de inalta clasa cu mai multe interfete disponibile. Unitatea de procesare realizeaza un management inteligent atat manual cat si automat dispunand de doua functii de control. Adoptand modul de control inteligent, defectarea unui singur modul de incarcare nu afecteaza intregul sistem.

Modulul de incarcare dispune de un comutator cu trei nivele de incarcare controlate software asigurind astfel un randamet mai mare de 95%. Acesta dispune de un sistem stand bay iar in momentul conectarii autovehicului la statie, aceasta porneste automat asigurind curentul optim de incarcare. Permite comanda de la distanta prin intermediul unei interfete LAN sau GSM, putand fi monitorizate toate functiile statiei in acest mod. Statia dispune de doua terminale de incarcare care pot fi echipate cu doua tipuri de mufe, respectiv CCS si/sau CHAdeMO.

Statia de incarcare DC rapida ofera proprietarilor de vehicule electrice posibilitatea de a incarca masina lor in conditii de siguranta si rapid. Astfel pentru un autovehicul acumulatorul poate fi incarcat in 10 minute pana la 80 % din capacitate.

Statia combina standardele industriale cu tehnologia avansata de incarcare pentru a sustine urmatoarea generatie de vehicule electrice. Permite solutii rapide de acces si monitorizarea consumurilor prin intermediul terminalelor de plata RFID card.
Statiile pot fi configurate si pentru puteri in gama 45 – 320KW functie de cerintele constructorului autovehiculului utilizand module de putere multiplu de 15KW sau 20KW.