Statie de incarcare DC 60 kW

Fast Charge DC/AC este o statie de incarcare DC de inalta tensiune si AC pentru incarcarea rapida a autoturismelor electrice.Statia poate fi configurata in diverse regimuri de putere de la 40kW pana la 120 kW in modul DC si 22kW sau 43kW in modul AC.

Modulul de incarcare este de eficienta inalta cu trei niveluri de putere setate software si control digital. Echipamentul este asistat de un modul de monitorizare de inalta clasa cu mai multe interfete disponibile. Unitatea de procesare realizeaza un management inteligent atat manual cat si automat dispunand de doua functii de control.

Adoptand modul de control inteligent, defectarea unui singur modul de incarcare nu afecteaza intregul sistem. Modulul de incarcare dispune de un comutator cu trei nivele de incarcare controlate software asigurind astfel un randamet mai mare de 95%. Acesta dispune de un sistem stand by iar in momentul conectarii autoturismului la statie, aceasta porneste automat asigurind curentul optim de incarcare.

Permite comanda de la distanta prin intermediul unei interfete LAN, GSM sau OCPP 1.6, putand fi monitorizate toate functiile statiei in acest mod, permite managementul puterii statice.

Fast Charge DC/AC  combină standardele industriale cu tehnologia avansată de încărcare pentru a susţine următoarea generaţie de vehicule electrice. Permite soluţii rapide de acces si monitorizarea consumurilor prin intermediul terminalelor de plata RFID card si NFC.  Statia este compatibila si predispusa pentru sistemul de management si administrare “EVgo Smart Charge”.

Fast Charge DC/AC  este o statie cu trei terminale de incarcare CCS combo 2, CHAdeMO si o priza Tip 2 oferind incarcarea rapida pentru urmatoarele autovehicule electrice : BMW i3, i8, e-VW Golf, Renault Zoe, Toyota, Ford, Nissan, Mitsubishi si altele.

Statia poate incarca simultan autovehicole in urmatoarele moduri: DC CCS-AC, DC CHAdeMO-AC si  DC-DC.  Statia poate fi livrata intr-o gama variata de puteri de la 45KW la 120KW.

Pentru o masina electrica tipic de 24kWh acumulatorul poate fi incarcat in 20 minute până la 80 % din capacitate.