PROGRAMUL DE FINANTARE

Infrastructura de alimentare verde in municipii

PROGRAM FINANTARE

Toate informatiile privind “Programul de finantare – Infrastructura de alimentare verde in municipii”

Program pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic – statii de reincarcare pentru vehicule electrice.

Scopul programului este crearea unei retele de puncte de incarcare rapide pentru toate vehiculele electrice in orasele tarii, prin finantarea a pana la 90% din costurile proiectelor ce vor fi acceptate in program.

Descarca ghidul oficial de finantare statii incarcare electrice

Cuantumul finantarii este in procent de maximum 90% din cheltuielile eligibile si in limita sumelor maxime ce pot fi acordate pentru fiecare solicitant. Sumele maxime ce pot fi acordate pentru fiecare solicitant se stabilesc in functie de numarul de locuitori conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica si se anunta la data lansarii sesiunii de depunere a proiectelor.

Suma maxima finantata pentru instalarea  unei statii de reincarcare cu putere inalta este de 120.000 lei, valoare ce reprezinta 90% din totalitatea cheltuielilor eligibile.

La programul de finantare “Infrastructura de alimentare verde” se pot inscrie unitatile administrativ teritoriale – resedinte de judet si Municipiul Bucuresti.

Se pot finanta statiile de reincarcare formate din minim 3 puncte de reincarcare de putere inalta, alimentate din acelasi punct al retelei publice.

Din cele trei puncte, doua trebuie sa permita reincarcarea autovehiculelor electrice in curent continuu la o putere egala sau mai mare cu 50kW, iar al treilea punct sa permita reincarcarea in curent alternativ la o putere mai mare de 22kW

Inscrierile au inceput pe 18 Octombrie. Administratia Fondului pentru Mediu a prelungit perioada de inscriere pana la 15 Ianuarie 2019.

SUSTINEM MOBILITATEA ELECTRICA.

EVGO Green Motion sustine mobilitatea electrica, parte integranta in dezvoltarea proiectelor Smart City – care nu mai este doar un concept, este o necesitate si un nou mod de viata pentru toti cetatenii unui oras dezvoltat. EVGO Green Motion asigura solutii tehnice, cat si o gama completa de statii de reincarcare autoturisme si autobuze electrice de capacitati cuprinse intre 3 kW/h pana la 360 kW/h si diverse tipuri de reincarcare in regim normal, tip AC, cat si in regim rapid, tip DC.

SUPORT

Oferim suport pentru obtinerea finantarii de la Administratia Fondului pentru Mediu

FINANTARE DE LA STAT 90%

Oferim suport pentru obtinerea finantarii de la Administratia Fondului pentru Mediu.

Contactati-ne

SERVICII & PRODUSE

Asiguram servicii si produse de calitate, conform cu normele europene in vigoare, eligibile cu programul de finantare

Calitate conform regulamentelor europene

Asiguram servicii si produse de calitate, conform cu normele europene in vigoare, eligibile cu programul de finantare

Contactati-ne

LUMEA SE SCHIMBA.

Romania urmeaza trendul Comunitatii Europe in ceea ce priveste achizitia de automobile electrice, si chiar daca infrastructura nu este nici pe departe atat de dezvoltata pe cat ar fi nevoie, schimbari in bine se vad din fericire la tot pasul. Probabil cel mai important aport la dezvoltarea retelei de statii de reincarcare vehicule electrice il va avea chiar acest proiect “Infrastructura de alimentare verde in municipii”.

Sprijinim proiectul Administratiei Fondului pentru Mediu oferind consultanta gratuita celor ce doresc sa aplice pentru programul de finantare.

0%
Crestere vanzari trim.1 / 2018
0%
Crestere full electric trim.1 / 2018
0%
Crestere vanzari in Europa sem.1 / 2018

STATII DE INCARCARE.

EVGO Green Motion va poate asigura suport tehnic gratuit in vederea alegerii solutiilor optime pentru implementarea acestui program national in orasul pe care il reprezentati si va invita sa vizionati produsele noastre

STATIE FAST CHARGE
STATIE FAST CHARGE80% in 20min.
FAST CHARGE AUTOBUZE
FAST CHARGE AUTOBUZE80% in 10min.
AC 2*22kW
AC 2*22kW100% in 3-4 ore
2*11kW si 2*16kW
2*11kW si 2*16kWCurent alternativ AC trifazat
STATIE ADVERTISING
STATIE ADVERTISINGDisplay mare pt reclame
AC 7kW - 22kW
AC 7kW - 22kW100% 3-4 ore / 5-7 ore

Iubim electricele
pt ca iubim natura.

STATIE INCARCARE ULTRA RAPIDA