EVGO SOFTWARE

Competenta si solutiile noastre asigura functionarea si controlul echipamentelor montate atat in sectorul privat cat si in sectorul public. Lucram in stransa legatura cu partenerii nostri internationali pentru a oferi cele mai bune si sigure solutii de management care sa acopere intreaga plaja de nevoi ale clientilor nostrii, proprietari de statii de incarcare sau masini electrice.

Tintind rezolvarea celor mari patru probleme ale retelelor de statii de incarcare: ROI (Return of Investment) scazut, capacitatea limitata a puterii electrice, dificultatile in ceea ce priveste amplasarea statiilor si costurile operationale incerte, EVGO software creaza o baza multietajata Aplicatie mobila + Management retea + Smart hardware care, impreuna, ofera satisfactia utilizarii unei retele de inalta performanta.

Statiile sunt prevazute cu modul de comunicare OCPP 1.6 si permit accesul la internet si plata prin SMS/Card bancar prin intermediul aplicatiei Smart Charge.

Platforma Cloud

Platforma Cloud cu arhitectură în mai multe etape. Sistemul de gestionare a stației de încărcare dezvoltat independent pentru implementarea centralizată cu suport pentru administrarea pe mai multe niveluri și setarea permisiunilor de acces. Poate fi utilizata la nivel de stație, regional și la nivel central.

PLATA MOBILA

Platile se fac usor si convenabil. Sistemul suporta modalitate de plata multipla, cum ar fi prin SMS sau card bancar, fara a fi limitata la plata cu cartela RFID sau cash la fata locului.

PLATA PRIN CARD

Se poate achita pe loc cu orice tip de card

REZERVARE STATIE

Sistemul de alocare performant permite rezervarea efectiva a unei statii de incarcare in perioada de timp dorita

FACTURARE LA SFARSITUL LUNII

Sistemul automat de facturare pe baza accesului efectiv la retea se face automat, fara operatii manuale